~



Stan'



Vart ute på en powerwalk, 45 min. Blev lite kortare pga. smärta i vänster knä men känns bättre nu :) Nu är jag duschad, sminkad och klar. Nu blir det stan och fixa lite, ev. möta upp Millan också, beror lite på.

Ciao ♥

Lovar att lägga upp lite bilder sedan

Wunderbar tag


Bild från förra året, dock behövde man inte gå i vattnet för att komma till bryggan idag (y)

Underbar dag liksom? Sol och värme, strand, vatten och sällskap + jordgubbar hehe ;D Ett faktum är att jag suger på att sammanfatta en dag, skriva allt jag gjort osv. Men har inte gjort så mycket idag, drog till Laffsen(en sjö) halv elva, sola & bada med Danne och sedan hämtade jag upp lite grejer innan jag åkte hem och sedan har det inte hänt så mycket, funderar på att dra ut ikväll men vet inte riktigt än.





Ska du säga Jonas, hihi. Hm..? försökte du vara anonym eller? liksom jag ser din Ip adress :*  BUSTED. Haha.
Och håll klaffen, jordgubbar är nyttigt och j*kligt gott! Mums! Retsticka, hmpf.

Random photos








Ska slänga upp några bra bilder när jag kommer hem :) Ska iväg till Laffsen och bada med Danne, tror Carrow skulle komma också?  Men iaf blir inge mer inlägg innan tre skulle jag tro, gå ut och njut av vädret gott folk! Hoppas alla har lika vackert väder som här ♥

Gårdagen och dagen












Vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera och speciellt vad jag gör på dagar och kvällar/nätter, ska blir bättre. Gårdagen spenderades på landet, as mysigt, älskar att bada där. Idag mötte jag upp Karolina på stan och shoppade lite + fikade, blev bara ca. 3 timmar då hon var tvungen att åka hem och fixa lite grejer själv for jag iväg till Vilan(vid Nåntuna/Sävja) för att hämta upp en grej jag lovat att hämta åt en kompis och sedan for jag hem efter att träffat Steffi och Krille en snabbis.

Hoppas er dag har varit underbar!  Även denna dag har varit riktigt varm här!

Man glömmer aldrig en klass som 9A

I'm back lovers, hehe. Nej men som sagt såg att Jonas hade hittade den där artikeln från Aftonbladet jag snackade om i inlägget innan(två inlägg sedan), okej Jonas du har inget liv, kyss på röven du :) Se artikeln HÄR
det hon säger är; mindre jordgubbar och mer grädde, WTF? Själv käkar jag varken socker eller grädde till jordgubbar ;D


Bjuder på den

Tror mig det finns dom som aldrig kommer  glömmar våran klass, det lär i alla fall dröja ett tag, haha! Eller hur Lottie? efter dessa terminer så tar det nog ett tag ;)

Sommar & sol



Hoppas verkligen inte alla sitter framför datorn denna varma dag! Ska kila iväg igen, bloggar om dagen ikväll!

Jordgubbar å sådant



Hm... Läste en sak precis innan midsommar att jordgubbarna skulle vara det "farliga" på bordet under midsommaren (för vikt och sådant) tror det var på Aftonbladet, och då menade dom inte grädde och socker som vissa har till. Vad jag visste då så var väl jordgubbar nyttigt och gott med flera antioxidanter och C-vitamin så jag var inne på livsmedelsverket och kikade upp hur många kalorier det var och fick fram svaret 41kcal/100g vilket inte alls är mycket. Så kan någon säga mig vad denna person som sa det menade? eller var det bara  bullshit?

Super bra sajt måste jag säga, Kalorikollen.com lättare och roligare än livsmedelsverkets. .

Började bara fundera lite över det jag hade läst, eller så läste jag helt  fel? Haha har ju liksom levt på jordgubbar och ananas nu under midsommar, haha!

Pics



Foto; Alvin


Bjuder på dom där bilderna. Ska dra igen alldeles strax, syns imorgon!


Klassen





Ungefär sådär kan ni tänka er... (?)























Hittade lite bilder som skulle ha lagts ut för ett tag sedan, hehe. Har legat i utkastet ett tag nu så ah lär väl publicera bilderna någon gång.

Fan man saknar redan flera från klassen, btw får bli bättre på att hålla kontakt med dem ;)





2010-06-26



Gamla bilder ( tagna för några dar sedan)


Usch, mår fan och har sjukt ont i huvudet (Y) hehe. Trevlig bakfylla gott folk, antar att en hel det är det idag, haha! Alla älskar ju att vara bakis.

Nej ska hoppa på tåget till Stockholm nu, kanske mår jag bättre när jag är framme, hehe!

Följ mig på bloglovin

Midsommar


Haha hittade lite myskobilder på en kompisa kamera, hm? visste inte att dessa fanns haha!



Hoppas ni alla får en underbar midsommar! Blir ingen mer bloggning idag och inga bilder heller, hittar inte minneskortet -.-'

Spring nicht




Över taken
Är det så kallt och så stilla
Jag tiger ditt namn
För du vill inte höra det nu
Stadens avgrund
Slukar varje tår som faller
Där nere finns inget mer
Som håller dig kvar här uppe

Jag ropar efter dig i natten
Svik mig inte
Hoppa inte
Ljusen fångar dig inte
De bedrar dig
Hoppa inte
Påminner dig
Om dig och mig
Världen där nere räknas inte
Snälla hoppa inte

I dina ögon
Verkar allt så meningslöst och tomt
Snön faller ensam
Du känner den snart inte mer
Någonstans där ute
Gick du vilse
Du drömmer om slutet
Om att börja om igen

Jag vet inte hur länge
Jag kan stoppa dig
Jag vet inte hur länge

Ta min hand
Vi börjar om igen
Hoppa inte

Och håller inte heller det dig tillbaka
Så hoppar jag för dig

Tokio Hotel - Spring nichts (tagit bort lite från texten)



Update: Mitt rum ser förj*vligt  ut, klädrt överallt t.o.m. på gardinstången och på pokalarna.

   Varför måste allt gå åt helvete nu? whatever this is the shit...

Pictures







14:50




Hemma nu! Känns som om det var år sedan jag satte min fot här hemma

-

Åker inte hem förrän imorgon, hade tänkt att dra tidigt imorse men behövde fixa lite saker och sedan ska jag fixa en grej ikväll så försöker väl dra tidigt imorgon istället. Känns som om det var år sedan jag var ute i Uppsala, vilket det är iofs också nästan, 4 dagar sedan. Men ska försöka ladda in och lägga upp lite bilder från igår snart :)

Photos

Tagit lite nya bilder idag och förhoppningsvis så har jag en hel del bilder att lägga upp imorgon. Känns som om jag slappat större delen av lovet men det behövdes. Men nu blir det full fart igen, inge små slapp med kompisar osv.
För övrigt har jag sjukt ont i huvudet så det blir väl en kaffe nu(?)
Hoppas ni haft en underbar dag!

Sol & värme

Nu är det bra varmt ute, för varmt för mig men jag kan tänka mig att det är många andra som ligger ute och steker nu, haha. Ni som fortfarande är inne, stäng av datorn och köp en glass, skulle inte sitta helt fel i denna värmen. Nu ska jag ta och dricka något, känner att jag börjar vätskebrist, typsikt. Får väl ta och dra mig ut i värmen, ev. träffa Cassie som tydligen var här i krokarna (?)
Hoppas ni andra och har det varmt och skönt!

God morgon

Slänger in lite gamla bilder pga. inga bilder här. Är det sol hos er föresten? Sitter är med en MacBook Pro och skriver ett morgoninlägg med solen i nacken, riktigt skönt! Hoppas det blir riktigt varmt idag, vore härligt med lite värme. Förutom det så är det två riktigt söta kattungar som flänger runt och leker, gosh vad de orkar! Känns som om de leker 24/7, hehe. Nej nu ska jag ta kaffe, mums!

Bloggen kommer antagligen flytta snart (Hjälp)

Har blivit erbjuden professionell hjälp och lägga upp en blogg på en domän jag redan äger(som var tänkt att jag skulle samla bilder på... hehe) Återkommer vad bloggadressen kommer heta osv. Men behöver hjälp med vad jag ska ha för tema, utseendet. En fundering är på den typ av tema jag lagt upp ovan, autofocus. Dvs, man trycker op bilden med rätt datum för att läsa den dagens alla inlägg, låter det för krångligt eller blir det snygg och bra?  Det står mellan temat ovan eller det vanliga traditionella som alla använder, vad  tycker ni? Behöver verkligen eran hjälp.

Wedding #2



God morgon alla!



Snabba puckar som gäller nu, måste duscha och packa. Målet är att hinna med 10:27 tåget men det är tveksamt, haha! Wish me luck.
Bloggar igen när jag är i Stockholm!

My dreams


 
                                                                                                                                         Bambi på hal is? haha var tvungen att lägga upp bilden



Alla har vi då drömmar om vad vi vill bli(i alla fall de flesta) Jag vill bli känd modell, känd fotograf och designers.
Allt är inom samma område men hur stor är oddsen att jag ska lyckas med något av det? Väldigt liten, men man kan ju alltid drömma?
Om jag tappar ett par kilon kan jag kanske bli modell, men inte så mycket mer. Men jag har drömmar.
När folk frågar, vad ska du göra när du blir stor får som oftast svaret jag vet inte. Jag vet inte vad jag vill bli,
förutom det jag skrivit ovan, men hur stor är chansen liksom? Det är något jag får försöka med på sidan om liksom.


Dock har jag ett minus, jag är 180cm, dvs. nästa för lång >.<

Wedding


Gammal bild



Hittade precis en gammal bild på mig ½år sedan tror jag, f'n va kort hår jag hade då och nu måste jag typ klippa mitt hår lika kort igen då det är så slitet, f*n också. Man blir ju deppriemerad och vill verkligen inte gå till frisören och klippa av min underbara hår.

Spöregn och huvudvärk, tummen upp
Funderara på att vara hemma idag, har så sjukt ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen och måste städa mitt rum klarti idag

Old pics (bloggfesten 15 maj)









Headache...

Lady Gaga



Älskar den här låten, precis som många andra av henns låtar. När jag lyssnar på denna låt känns det som om att Lady Gaga sjöng låten för 10år sedan inte 1-2 år(vet inte exakt) Som sagt, snacka om att förändras snabbt.

Vart ute på en powerwalk precis och nu blir det styrka ♥

Gevaliashortsen

De som har läst Expressen har ju hört om mitt projekt, Gevaliashorts. Haha, egentligen skämtade jag med honom att jag skulle göra det. Han frågade vad jag skulle göra här näst och då sa jag lite skämtsamt att jag får väl ta och sy ett par shorts av Gevalia förpackningar, haha jag är ju känd som skolans kaffetunna och skulle t.o.m. bli ihåg kommen som bl.a. skolans kaffetunna.
  Så jag har faktiskt funderat lite på att göra det, men det känns som om att det blir svårt. Bl.a. måste jag se hur hållbart det är och med dragkedja osv.  Har tänk och höra med en person om det skulle kunna fungera, så vi får se. Hade tänk att ev. sy något lite enkelt emellan för att slippa känna press hela tiden.





Håll utkik, idag kommer lite roliga inlägg!

God morgon


Min dag har verkligen inte börjat bra, har bara lust att krypa ner i sängen och ligga där hela dan. Har inte lust att träffa folk idag heller, egentligen. Nej jag är inte sjukt eller så, orkar inte skriva varför. Men men, skjuter nog upp powerwalken till senare. Ont  i huvudet, magen och kroppen, blöö. Ingen ork att vara social alls men som sagt hoppar fikat med Krille och ladda inför kvällen, Lafsen.

Xoxo Mouiz



Lovade att länka några här kommer de som länkas; (slump valda)

http://www.alice.devote.se/
http://elinn.devote.se/
http://shefabulous.se/

Pics from the cam






Jeans






Funderar på att klippa dessa jeans till shorts, vad tycker ni? Då fixar jag lite annat också´.
Med rätt kläder till + lite fix kan dom nog bli snygga tror jag...

Eller ska jag bara låta bli? haha hittade dom idag när jag städade mitt rum, visste inte ens att jag hade kvar dem!

Powerwalk

Före:


Efter:


Som sagt hade lite otur med vädret! Jag hade drygt 3,5 km hem började det spöregna så fick gå från powerwalk till löpning och nu har jag sjukt ont i knäna, grattis till mig!

Ett förslag till er alla som inte orkar vara ute och jogga osv.  Börja med powerwalk! 60 min raskt tempo, drick gärna en kopp kaffe 30 min innan så ökar förbränningen!


Se inlägget under och få chansen att bli länkad!



Nu finns jag på  minoutfit.se 




Devote



Kika inte på Devote och kolla intervjuen som Egoina gjorde om min klänning med mig.


Alla som kommenterar idag och från de som tidigare kommenterat mitt inlägg som hamnade på blogg.ses  första sida har chansen att bli länkade senare idag!

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1774081/moui---amanda-holmqvist

Marabouklänningen, alla(nästan) på samma ställe!




Klassen

Klassen















Nu ska jag byta om och bege mig på en powerwalk!

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1774081/moui---amanda-holmqvist


Take me back


Tiden går fort ibland, nu när jag tänker tillbaka gick mina år i högstadiet i rasande fart, jag längtar redan tillbaka. Helt sjukt. Jag minns inte mycket från sjuan eller åttan men nian var toppen, även om jag möttes av många motgångar så kommer jag sakna allt från nian.


Blev som sagt en powerwalk (60min) i morse, tror mig det var powerwalk, haha. Vi snackar liksom Angelica här(som jag gick med) Men skönt känns det nu, ska försöka hinna med en eller två powerwalk varje dag nu, måste ju hålla formen. På vägen hem så tog jag en sväng förbi min skola, nej där ljög jag. Jag menade min gamla skola och hämtade lite grejer, dök upp lite gamla minnen och man blev nästan lite tårögd.
    Imorgon kommer lite outfits bilder osv. förutom det så kommer det också upp en intervju/artikel om mig, avslöjar vart imorgon. Så den ser jag fram emot, nu ska jag fortsätta städa mitt rum och ta en kaffe.


Har fått en förfrågning om inte jag kan lägga upp alla bilder på marabouklänningen och det lovar jag att göra imorgon. Då kommer även bilder som inte ens finns på bloggen.

Love Amanda, Moui

Expressen



Tog precis ett litet kort på när jag var med i Expressen (då menade jag inte bara på nätet utan i själva tidningen) helsida vettu ;)

Står ungefär samma sak men här blev jag tydligen söt som en pralin?  Ser ju så bra ut, ser helt fail ut, hehe :p


Följ mig på http://www.bloglovin.com/sv/blog/1774081/moui---amanda-holmqvist

En del av Uppsala
















Långt ifrån bra bilder, men lovar er att visa massor med bilder(fina!) på Uppsala. Dessa är bara lite av bilder och främst från centralstationen eller väldigt nära :p

Visste inte att jag fanns på bloglovin, men ok xD ->http://www.bloglovin.com/sv/blog/1774081/moui---amanda-holmqvist följ mig där! (trodde man skulle skapa konto å sådant)

God morgon

Old pic, och helt ointressant

God morgon alla, hoppas ni sovit gott/haft en rolig kväll och natt :p  Är riktigt trött nu måste säga, buhu. Ska ta mig ut  på en powerwalk snart och sedan masa mig till tåget, men kommer antagligen inte vara hemma förrän(tidigast) 14:00, haha! Så seg som jag är, får väl se om jag möter upp en vän i Uppsala innan jag åker hem också, då blir det senare, men som sagt är nog för trött för det (a)

Bakning och klackarna i taket

,
Nu är jag riktigt baksugen, inte att äta något sött sådant, utan att just baka. Får väl ta och sno ihop en äppelpaj, vilket brukar gillas av många. Därefter blir det att slå klackarna i taket så måste skynda mig ♥
Imorgon lovar jag er en bildbomb och bättre bloggning!

Troligtvis kommer en tävling dyka upp här snart, håll utkik!

2010-06-16

Hård dag, haha har redan börjat klaga och klockan är 14:26, vilken tunnis man är. Men blev som sagt sent igår med Jonas och Mathias(Jonas misstolka inte det där ok?) Skrev det där blogginlägget ett tag innan jag gick och la mig. Men masade mig upp klockan åtta trots det och sedan har det vart full fart, har inte ens hunnit blogga lite emellan.  Nej nu ska jag ta mitt två koppar kaffe och kolla tågtider. Ikväll blir det slå klackarna i taket ;)
Lovar att blogga mer sedan, är hemma imorgon i alla fall och nätet är fixat, yeah.

En liten förklaring


Många av er
har ju läst artikeln om mig, eller rättare sagt om marabouklänningen. Som sagt lite är fel skrivet där, journalister hör det de vill bara(många) Har fått många olika kommentarer kring mitt betyg och det förstår jag därför att det framgår inget kring detta där, då han(Rikard) inte nämde något där.
På min skola eller rättare sagt min förra skola så hade vi något som hette Profil. När man började åk. 7 får man möjligheten att välja till extralektioner(eller vad man ska kalla det)en timme under skoltid(på morgonen) och den andra hade man efter skoltid(1½h) På skolan fanns det tre olika inriktningar, fotboll, innebandy och estet. Jag gick på estet, dock började jag inte fören i åttan(om jag minns rätt) Då hade vi en underbar och riktigt bra syslöjdslärare, Lotta. För henne var inget omöjligt precis som Katja(återkommer till henne senare i texten)Där började faktiskt min idé växa fram men strax efteråt fick vi en ny lärare, Katja. Katja har sedan tidigare vart min slöjdlärare under lågstadiet så henne kände jag ganska väl. Så växte min idé och det var tillsammans med Katja som jag utförde arbetet(marabouklänningen). Åter till profilen så ja, man gjorde det på fritiden kan man väl säga, men vi var hela tiden i skolan och närvaro togs. Vi valde till lektioner kan man väl säga?
På ordinarie lektioner(syslöjd) hade vi en annan syslöjdslärare som ansåg att det vi arbetade med på profilen inte alls skulle få räknas in i betygen, trots att jag t.o.m. jobbade med detta när denna slöjdlärare befann sig i samma sal. Det jag inte förstår är, varför frågade hon inte min profillärare vad hon tyckte? Mer eller mindre gemensam betygsbedömning, inte för att jag vet om min profillärare hade velat ge mig ett MVG men tror faktiskt det. Hon verkade vara riktigt nöjd.
Dessutom har jag fått fria händer väldigt mycket på profilen vilket jag tycker är riktigt bra, jag må säga att jag inte alls fick särskilt fria händer och kunde utför mina idéer på de vanliga timmarna.
Jag vill tack de två underbara slöjdlärarna Katja och Lotta, båda har vart helt underbara och speciellt Katja. Utan Katja hade jag aldrig lyckats, har svårt att tro det i alla fall. Hennes råd behövdes.
För övrigt så kan jag säga att han(journalisten) var mycket trevlig, visserligen ingår det i jobbet men han hade också tålamod.


Förlåt för en otroligt flummig skrivning men är helt död i skallen(eller hur jag ska uttrycka mig), haha. Bloggar mer imorgon, ställ gärna frågor om ni har några.

En fråga till er läsare




Just nu känner jag verkligen för att slänga ut massor med bilder på bloggen, dessvärre har jag som sagt inga bilder här, så det får bli imorgon. Lovar att det blir massor med bilder och roligare inlägg(om nätet är fixat dvs.)

Här kommer en fråga till er läsare;
Vad vill ni läsa om i bloggen? Vill ni ha "bildbomber"? outfits bilder? osv.
Tell me!



Old pics







Mmmm... Marabou eller?


Foto:Carro   "Modell": Jag (vet att jag redan haft bilden på bloggen nydligen men är i Stockholm= inga bilder)

Har tänkt på en grej, med lite tur sitter de på Marabou/Kraft med champange och skålar nu, de har fått gratis reklam, reklam som nått många t.o.m. fått lite uppmärksamhet i bloggvärlden. Dom har inte betalt något, bara tjänat pengar på mig men ändå är jag glad. Jag lyckades faktiskt med mitt projekt och det kan ingen ta i från mig!
En annan grej jag har tänkt på är varför är det fel att bli sponsrad? Jag skulle inte tacka nej om Marabou erbjöd mig pengar eller något annat, varför skulle jag? Då skulle jag kunna köpa en ny systemkamera direkt eller bli gla över det jag fick. Alla negativa kommentarer tror jag faktiskt handlar om avundsjuka till stor del(många av dem), vilket vi i Sverige är väldigt duktiga på att bli. Liksom hur många skulle tack nej, särskillt om man är en fattig student?






Bild från: www.bubbleroom.se

Jättesöt strandklänning från Bubbleroom, ser riktigt skön ut också!

Tack för alla underbara kommentarer!




Tack för alla underbara kommentarer från er alla! Jag riktigt gla av att läsa dem och inte mindre gla blev jag när jag intervjuades av Expressen igår och idag fick jag en helsida i Expressen. Däremot blir jag väldigt besviken på dessa männskor som hela tiden hävdar att jag är sponsorad vilket jag inte är. Jag ville hitta på något nytt, jag skapade något för mina egna pengar, jag har spenderat flera timmar på dett arbete och suttit kvar efter skoltid till klockan 18:00. Jag har vart på min profillektioner(estet) på fredag till klockan halv fyra och sytt och funderat hur mycket jag än ville dra hem och hur ja än mådde. Nej nu drar jag, orkar inte läsa mer skit.

Jag älskar er alla som skriver fina kommentarer, ni är guld värda! Love U

http://www.expressen.se/mode/1.2024176/balklanning-av-chokladpapper#comments



Mejl: [email protected]




Nätet fungerar ej

Tyvärr fungerar inte mitt nät, och inga pengar på mobilen så ingen bloggning idag (lånar Elins data nu)
Bloggar imorgon, lovar!


Bloggerskor = ytliga?



Har fått ett antal mejl (till [email protected]) där jag har fått bl.a. frågor om varför jag inte skriver så personligt längre och att de ville se mer av den sidan jag visade i gamla bloggen. Och ja jag vet att jag inte skriver särskillt personligt längre anledningarna är att jag nästan blottade mig helt i ord(eller hur man ska säga?) jag skrev alldeles för mycket saker, jag kan stå för allt jag skrev/skriver men som också skulle bli jobbigt ifall fel personer läste det. Bl.a. kunde kunde en tjej som hette Emelie förstå en grej, vet vad exakt jag syftade på då hon vart med som samma sak, utan att jag skrivit vad det var eller skrivt detaljerat. Men jag är glad att hon hörde av sig, de lilla vi pratat har faktiskt hjälpt mig. Alla kan läsa mig blogg, precis alla. 
    
     Men jag lovar att bloggen ska bli mer personlig men måste hitta mig själv, lite mer i alla fall. Så ni slipper alla vilsna texter. Men precis som jag har diskuterat med två personer, Mathias och Jonas för inte alls så länge sedan så är nästan alla bloggar väldigt ytliga. Vilket vi tre är överens om, hur tycker ni? är många bloggerskor/blogger ytliga?

Superman and superwoman


Eller som Kärre skrev på face"pinnen 1 och pinnen 2 goes superman and superwoman"

Fan va underbara killar vi hade i våran klass♥



Helt värdelös dag kan man säga? Igår var det planerat att jag skulle komma hem till två (åkte till Ekonomikum med Sandra, Cicci, Ida, Linn mfl. där vi träffade Carro, Linda, Jonathan mfl. kan inte allas namn) Men jag landade hos Linn vid tre tiden på natten och sedan var vi ute i Årsta och letade efter xxxxx, inget namn ska nämnas här, men krälande masken är kanske passande smeknamn? Känns som om jag sov/segade bort hela dan, klev inte upp fören vid tolv och då bar det av till Ö&B för att köpa ölglas, snaps/shootsglas och champangeglas men var ändå inte hemma fören 15:30  sedan har det bara pysslats med djuren och laddat upp bilder på face (~100st)
Men ska kila in till stan snart, statsparken eller Ekonomikum.





Ä L S K A R E R!




Jag, Vincent & Charly på bild


Älskar er så jävla mkt, hela klassen. Ni är helt underbara ♥

Dags att börja dra sig tillbaka.

Dags att börja dra sig tillbaka.


Ekonomikum: fylletrattar på par...

Ekonomikum: fylletrattar på parkeringen typ? Haha


Ekonomikum snart mena ja:-P

Ekonomikum snart mena ja:-P


Till dig Lottie, haha ♥






Vissa äter lunch, andra lindar in Lotties bil i papper, HAHA!
Blandad reaktion typ?

Sedan efter skolavslutningen



Man glömmer aldrig en klass som 9A (2007-2010)
Speciellt inte Lottie? :)

Lite gulligt var det väl? (aa)


Tro dig eller ej men du kommer vara en av de lärare man kommer sakna ibland, lite sjukt att man kan sakna lärare? Kända att jag var tvungen att göra något innan vi slutade, så linda in Lotties bil och göra rosetter blev resultatet.


Foto: Carolin Pettersson, Carro.

Baksidan på klänningen

Har fått frågor om hur klänningen ser ut på baksidan, har tyvärr inte hittat någon bild på baksidan av klänningen men tog ett snabbt kort nyss, (snörning på baksidan och sedan ska mna knyta en rosett)


Tack för era underbar kommentarer, älskar er!

Tack så hemskt mycket för era jätte gulliga kommentarer, ska försöka svara på så många frågor såm möjligt i detta inlägg.



Flera har frågat mig om det är riktiga marabouförpackningar och svara är JA,
jag har sparat ett bra tag för den delen med och "tvingat" kompisa att äta, haha!

Jag har också fått frågan hur folk reagerade på balen
Svaret är att jag möttes hela tiden av jätte gulliga och snälla kommentarer för min klänning. Jag fick uppmärksamhet (vilket är skönt att få ibland, haha) och att jag stack ut gjorde inget för mig, varför måste man göra som alla andra? Följ din egen väg ;)


Fick även frågor om den inte var obekväm
Svaret är nej, har fodrat klänning och den var riktigt skön att ha på dansen och när vi stutsade runt, jag behövde aldrig dra upp klänningen(den åkte inte ner) vilket var skönt!




Föresten kommer det att komma upp en intervju om min klänning osv. förhoppningsvis idag, jag lovar att skriva när jag ser den!


Balen ("vårfesten) 2010-06-08


Lite annorlunda klänning kanske? ;D (hade med mig en till klänning) och nej jag är inte sponsorad av Marabou xD







































Därefter en snabb tur förbi Ekonomikum(stavning?) sedan blev det statsparken innan vi drog till  Salabacke (runt 3)





Detta kommer man nog minnas ett tag framöver, och så menar jag inte bara  ciggarerna och drickat utan de andra också, efter elva började alla äntligen bjuda mer på sig själva, haha!

Bilder från Carros blogg -> http://carrolaijn.blogg.se/ kommer här








Marabouklänningen är gjord av mig med hjälp av Katja Joulak. Idén kom jag helt på själv och folk har frågat hur jag kom på detta, ingen aning, haha! Men vill tacka Katja Joulak för all hjälp jag gjort för att kunna sya denna (det var inte lätt tro mig!)


-



Fler än jag och mina vänner här som är vak...

Fler än jag och mina vänner här som är vakna? Men vi drar oss väl tillbaka om någon timme sådär:-) puss


Balen nu, salabacke eller statsparken seda...

Balen nu, salabacke eller statsparken sedan:-)


Natti


Bild från klassresan, Marcus på bild

Skit trött och orkar inte stressa mer inför morgondagen, balen. Man mår fan inte bra av det, man blir bara helt j'vla fuc*** up(sry för mitt ordval) Men säng något som har fungerat? Klänningen som jag skulle kunnat ha är fast i USA och liksom har letat i hela j'kla Uppsala efter en (utan resultat)  Så nu får jag väl ta och använda den från slöjden eller använda den jag hade på bloggfesten(inge så "baling" direkt men ahh...) Eller okej det är faktiskt ingen riktig bal för oss 9:or, inget krav på långklänning längre.



R.I.P Täss
1 år. Snart 1 år och en dag.
Hur kan människor vara så grymma och förutom de också få ett kort straff? Visst ett längre staff får aldrig tillbaka en människa men ändå...


2010-06-10 17:40

Får ursäkta för mina tråkiga inlägg innan men som sagt bloggade från mobilen och hade ingen lust att skriva långa blogginlägg när solen sken och hade det mysigt med  dem andra. Är hemma nu i alla fall.




Belgien vs Polen, eller man säger ju Belgiska vs Polska, (/polacker?)

Bjuder på bilden! (oseriös på bilden)

Shiieeet va smal man såg ut där :D ↑

(De tre sista bilderna är lånade av Carro)
Blev lite shopping också, klänning + armband

Statsparken med carro och erica+ polska oc...

Statsparken med carro och erica+ polska och belgiska jordgubbar, mums!


Fett nice, slutade för en stund redan typ ...

Fett nice, slutade för en stund redan typ tjugo i tio och började nio. Nu bär det av in till stan med erica och carro:-P


R.I.P Therese Johansson Rojo


Fannys student










































19:26


ZzZZZzzzZzzz... Städar mitt rum, vilket jag gjort sedan 16:00. Kläder överallt, fullt på golvet, på sängen, skrivbordet osv. t.o.m. på gardinstången (där det hängde en klänning och ett linne, ingen aning om hur de hamnat där, haha!)


16:46






Ibland kan det vara värt att ta en sväng ut till naturen

Mot stan!



Måste kila in till stan en snabbis idag, byta en klänning till xs och byta en annan pga. att den var trasig. Men måste fixa lite saker befor. Härligt med sol ute föresten! Imorse vid nio var det varmare än 25 grader i solen och nu är det ca. 18 grader i skuggan.


Ciao!

4 Juni, syrran tog studenten

Bilder från systemen



















Mer kommer!






Dagens outfit

Blev en såndär sista stunden val, hade 2 min att klä på mig -.-' + skjort pga. kyla nu på kvällen.



Gårdagens bilder från när syrran tog studenten del 1

Några bilder från syrrans student(från digitalkameran, kompakta.) Från systemen kommer senare idag!

Fanny & pojkvän (Mike, heller hur man stavar hans smeknamn? ;) )











Gårdagens outfit


Nu...

Nu drar jag inte till stan, eller snart(även om de är folk kvar, men de är ju inte här för min skull ;D ). Funder på om jag inte ändå ska masa mig in till stan och möta upp Cassi, Linn och Lisa mfl. Fett najs da och  grattis till studenten syrran, Cassi och Lisa!


Studenten


Idag som sagt tar många studenten här i Uppsala, bla. syrran och två vänner. Så måste vara klar om 10 min, blä!
Föresten ta det lugnt med drickandet idag ;)


Headache



Gaaaouh.
 Har as ont i huvudet igen, blä. ska nog ta och lägga mig lite tidigare idag, imorgon tar syrran och två kompisar till mig studenten, kommer  blir tvingad att va med på studentfirandet av syrran, vare sig jag vill eller inte.  Orkar inte tjaffsa, dvs. orkar inte skaffa onödiga konflikter med mor min, hehe.

Natti!

Feel the power



Ofta önskar jag att jag hade mer tid, inte fullt upp hela tiden. Tänk om jag hade tid att ta en powerwalk (en timme)  varje dag, kunna springa (ifall knäna var bättre och att jag hade orken). Men jag måste säga det är härligt med en powerwalk på morgonen eller sent på kvällen, man får också lite tid att tänka. Träffa alla vänner ofta, men just nu eller inte exakt nu, tidigare så kändes det som hela min fritid gick till att plugga och tragglas med sk't jag inte vill lära mig. VARFÖR TALAR T EX. INTE ALLA SAMMA SPRÅK!?!??! Då skulle man sitta och lära sig engelska(som jag har skit svårt me) och slippa läsa ett andra språk, b-språk. Teknik och musik borde vara frivilligt, åtminstone musik. Får jag inte mitt MVG i NO, så vet jag f'n inte vad jag gör. Gah, har ingen aning om jag får behålla MVG:et, visst jag har skrivit bra på proven (MVG nivå) denna termin med, men som sagt ny lärare å allt. That sucks. Varför valde jag natur?

Nu

Nnu bär det in till stan då, efter en lång hård dag med endast syande... :p

God morgon


I want to be free


Om åtta dagar är jag fri, äntligen! Men då syfta jag inte på skolan, jag vet att jag kommer tjuta som en litet barn den dagen. Klassen och några lärare kommer blir otroligt saknade.

Om åtta dagar kan jag äntligen bege mig ut på äventyr.


2010-06-02 18:37



23 missade samtal,
42 sms. Så ser det ut på min mobil efter ha glömmt dem hemma under skoldagen.
- Suck!
Nej nu ska jag ta och bläddra igenom allt, ser ut som  de är främst från Milla & Micke, hehe.

Nej nu ska jag ta en liten prommenad tror jag, har suttit i skolan till lite efter 18:00, helt slut nu! Men var tvungen att försöka bli klar med en grej...

Varför lär jag mig aldrig?


Ibland funderar jag varför jag aldrig lär mig att jag inte ska dricka för mycket kaffe, blir bara helt skakig och helt wird. Liksom vad kan vara sämre än dålig sömn + flera koppar kaffe + ätit dåligt? Liksom haha efter klassresan när jag kom hem satt jag bah och skakade (/darrade). Drack lite för mycket den kvällen, mer än vad min kropp klarade av. Vilket också händer allt för ofta. Hmf, antar att det inte är bra för kroppen.
Btw, nu ska jag ha en kopp svart kaffe! F'n kan inte ens hålla mig efter att skrivit en inlägg, men bara en kopp.

Någon som har en svar varför jag börjar darra/skaka efter att ha druckit ett par koppar kaffe på
ex. kvällen?


2010-06-01 15:29







Pics



210-06-01 06:47



God morgon alla, hoppas ni sovit bra. Iaf bättre än mig :) Får väl ta och passa på att gratta syrran som fyller 19 år idag, hm... ganska värdelösålder precis som 17, eller? Nej nu måste jag sminka mig och göra iordning mig för skolan, Tschüss  

Lördagen (29/5)







En tvångsbild sådär, haha!






Mitt face såg inte alls bra ut haha! Och Jonas, jag ska ha betalt (aa) xD
















Vill du bli test pilot och få en Canon 550D?
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html


RSS 2.0