Ny blogg, www.Amandas.nu



Nu är nästan min nya blogg klar, och kommer i fortsättningen blogga där. Skulle vilja höra eran synpunkter ang. designen och tanken vid val av design var att jag främst har tänkt att driva en fotoblogg, allt är inte perfekt men ska försöka fixa till små sakerna. Klicka på bilderna och sedan kan ni se hela dagens inlägg, dock så ser man bara det senast inlägget och sedan finns det så man kan trycka på äldre inlägg "older". Men som sagt bloggen är fortfarande lite under uppbyggnad.

Besök mig på WWW.AMANDAS.NU

Home!


Gotland



Hemma snart, bloggar när jag kommer hem imorgon.


Visst är Gotland underbart? Speciellt under Stockholmsveckan, eller ja det finns både fördelar och nackdelar med Visby under Sthlms veckan. Personligen är jag ett stort fan av Gotland (på sommaren) Spenderar åtminstonde en liten tid där varje sommar och det har t.o.m. hänt att jag vart där över hela sommaren.


Visby


Stockholms veckan på Visby!



Visst är det härligt att det är Stockholmsveckan nu? Wihooo, Visby!  Hur många är där eller ska dit?

Kommer blir sämre uppdatering nu, men hoppas ni har det underbart! Är tillbaka som vanligt på måndag men slänger in lite inlägg då och då. Kan inte hitta min kamera, ´blir galen snart! Nej måste skynda mig nu, ska möta upp Millan och de andra, puss ♥

American car show Norrtälje, bilder del 2












American car show



Vill ha! ♥





Kom hem från American Car Show Norrtälje för ett tag sedan, helt underbart! Bra väder men lite för varmt för min smak när man är på bilträffar och cruising. Tror det var över 2000 bilar där idag och det blev fullt! Massor med folk fick inte plats i parken eller kajen. Nej nu ska jag dra vidare, ♥ Lägger ut fler bilder imorgon och skriver mer!

Norrtälje!



Snart bär det av, planerat är det i alla fall att vi ska vara i rörelse 07:30 så måste fixa det sista nu, läääängtar! Cruising på kvällen också, love. Mobilbloggar lite under dagen, om jag inte glömmer bort dvs.
  Men vi syns ikväll, lovar bättre bloggning från och med nu!

Siggefora



Efter jobbet bar det av till Siggefora camping för att fira Lynn, lagom varmt enligt mig(klarar inte  av värmen på dagarna nu) Men blev inget dopp för mig, hur mycket än jag funderade på det, men hade varken lust eller ork, hehe. Det är ju så långt ner till sjön(eller vad det är?) *ironiskt* och nu sedan 22:00 har jag fortsatt jobba lite med en grej vilket jag inte kan nämna just nu, görs senare. Imorgon bär det av till Norrtälje, bilträff. Måste upp 06:00... så natti!

Bloggningen

Har som sagt varken orkat eller haft tid att blogga, jobbar på dagarna och sedan är jag helt slut + att det är så sjukt varmt, hörde från en person att det inte hade regnat här på ca. 40 dagar! Men lovar att blogg imorgon innan jag drar till Siggis!


Pics from Västerås










Power meet 2010 Västerås


Några bilder från lördagen:













Power meet var helt underbart cruising i en as snygg Pontiac Trans am och många trevliga själar! Måste faktiskt säga att det finns en tid om året som Västerås  vaknar till och det är just Power meet! Inte för att jag är jätte jätte förtjust i bilar(eller okej Pontiac trans am ♥) Men kan bara säga två ord: I love! Längtar redan till helgen, bilgrejs i Norrtälje. 
   Tror alla, i alla fall 99% av alla besökare håller med mig om att Power meet blev lyckat, bara under dessa dagar kan du göra vad du vill(nästan) man sitter på taket, i bakluckan, på huven osv. folk i alla åldrar dricker häjdlöst(vissa) Många börnar och snuten gör inget, de är bara där för att försöka hålla lite ordning, eller ja bara finnas där? 
   Var minst
ett 40-tal som skrek börna till Carolin, haha! Och tro mig när det bara var vi tjejer i fick man höra flera gånger " Det är f*n en tjej som kör!" och "Det är bara tjejer!" så vi fick ju en hel del ragg, haha! Speciellt Carolin som körde ;D Men som sagt många var förvånade att det var en tjej som körde, då denna bil är en typsikt killbil, snygg och riktigt snabb!

Någon mer som var där?

Power (big) meet Västerås 2010




























Power meet var helt underbart! Det var cruising fredag och lördag, underbart! Dock var det fullproppat och på fredagen spenderade vi 3 timmar på en halv cruising innan vi vände och åkte tillbaka till de andra efter att ha ledsnat lite smått på att stå still, tror vi knappt hade kommit 5 km på 3 timmar, så lite drygt sådär. Men man säger ju inte nej till att åka Pontiac!     Minns inte exakt när vi drog oss tillbaka men runt 03:00 för att sedan vara hyfsat pigga dagen där på.

 

Skriver om lördagen senare och en sammanfattning


Power meet



Har verkligen inte orkat blogga idag men lovar att skriva allt imorgon! Kom hem halv 5 i natt så har sovit lite under dan osv. sedan kom Angelica och Mathias hit osv.

Bloggar efter jobbet imorgon!

Bli ingen bloggning idag men imorgon kväll...

Bli ingen bloggning idag men imorgon kväll, är på power meet i Västerås tills imorgon. Såklart åker man Pontiac:-P


17:39





Vet ni vad som är typiskt för mig? HUVUD...

Vet ni vad som är typiskt för mig? HUVUDVÄRK! Alltså vi har sol och det är varmt och mysigt, liksom helt perfekt men så klart ska man förföljas av huvudvärk och förutom det har jag sjukt ont i ryggen efter dagens arbete... Vi hörs när jag kommer hem, blir ingen mer mobilbloggning ikväll.


14:56

´
pics from sunday



Hemma från jobbet, duschad & klar och nu bär det av till Sthlm! Slänger ihop ett bättre inlägg ikväll om jag får en ledig sekund ♥

Skjortor från Bubbleroom



Bilderna är från(tillhör) Bubbleroom

Den första kostar 399:- på Bubbleroom(Vila) & den andra 249:-
  Personligen älskar jag den första och den andra var snygg på bild nr1, dvs. den bör bäras uppknäppt alltid

Top model 2



Suttit och kollat på ett avsnitt från Americas next top model 2, för er som är trogna fans kommer ni ihåg denna  videos? Tror knappast att någon kan säga att Tyra varken är snygg eller sexig, vem vill inte se ut som henne?

Jobbig dag


 

Har verkligen inte hunnit uppdatera något idag, jobbat hela dagen! Helt slut så för mig blir det en lugn kväll med tv:n och en telefon i handen...


Bryggan & stadsparken


Carros special, äppelpaj från Donken + Mcflurry med daim




Lite omskakad?
'
Mysigt som vanligt! Dock drog vi till stadsparken vid nio innan vi drog hem, ska seriöst gå upp 6 imorgon haha

Söndag

Kom hem för ett litet  tag sedan(från Sthlm) men ska in till stan nu och möta upp Carro och Linn och dra ner till bryggan ♥ Bloggar mer senare + bilder

Shorts från Bubbleroom


349:-                                                                                             349:-

499:-                                                                                               1195:- (Acne)

Bilder från Bubbleroom

14:00

Har fullt upp idag och är kvar i Stockholm så det blir lite dålig uppdatering men ska slänga in lite tips på kläder ikväll, men nu måste jag kila vidare! Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen och gårdagen var mycket trevlig, kom i säng sent, hehe ;D

~


Fredag




Gårdagen; (hehe, efter träffat Carro så hamnde jag på ett annat ställe och planeringen blev något annorlunda (Y)

Pictures



Today


RSS 2.0